4btoldi1972

Érettségiztünk 1972-ben, Nagykőrösön

Tablóképek

A tablóra készített fényképek. A tabló valamely atommodellt ábrázolt volna, térben, de nem akadt sem tanár, se diák, aki egyfelől ezt kiszámolta volna, másfelől, elkészíttette volna... (Melyik az az atom, amelynek annyi elektronja van, ahányan tanultunk az osztályban, másfelől, ki és milyen elektronpályára kerüljön...? - ha jól emlékszem a problémára.... És még volt. Vajon ki, pontosabban: kik legyenek az atommagban - vagyis, mely tanárok képeit tegyük oda? A válasz ismert... nem lett tablónk.)

Jó lenne itt látni azokat a képeket is, amelyek most még nincsenek itt!!!

Tehát, ha bárki otthon megtalálná-megkeresné korabeli fotóit, legyen szíves azokat elküldeni! (Elektronikus vagy papír formában: mindegy.)

****

Lukács Margit - április 14-én - megtalálta saját, elveszettnek hitt 1972-es fotóját. Ezzel újabb képpel bővölt a gyűjtemény.

****

A 2008. szeptember 13-ai találkozón egy csomó újabb kép érkezett, Kiss Magdi jóvoltából. A ballagási képekből tablóképeket próbáltam gyártani... Az eredmény itt látható, Béry András, Kiss Ágnes, Ladányi Judit, Rácz Tamás képeiben. Vagyis, most már mindenkiről van fénykép.

Agoston_Mariab.jpg
Ballai_Otto.jpg
Barko_Balazs.jpg
Bartha_Ilona.jpg
Béry András
Boros Tamás
Bujdoso_Ilona.jpg
Davidhazi_Julianna.jpg
Demeter_Tibor.jpg
Guthy_Laszlo.jpg
Hari_Miklos.jpg
Karacsonyi_Agota.jpg
Kardos_Mihaly.jpg
Kepics_Valeria.jpg
Kiss Magdolna
Kiss Ágnes
Koszecz_Eva.jpg
Ladányi Judit
Lang_Peter.jpg
Lauter_Maria.jpg
Lukács Margit
Molnar_Sandor.jpg
Pocsi_Ibolya.jpg
Rácz Tamás
Rez_Erzsebet.jpg
Roszik_Janos.jpg
Solyom_Margit.jpg
Takács Mihály
Vincze_Agnes.jpg
powered by Doodlekit™ Website Builder